Watermeloen, ijsjes, strand en het verlangen naar een airco waren de afgelopen weken trending topic. Bij Anytime Fitness Purmerend waren het elke dag blije gezichten bij binnenkomst van de sportende leden. Ohhh wat is het weer lekker koel hier!!! De zonnebril werd afgezet en de slippers maakten plaats voor sportschoenen. 365/24 kunnen sporten in een club die nooit sluit wordt o.a. ook bepaald door een goede klimaatbeheersing.

Het helpt dat Thomas en Mark, onze sportieve instructeurs, om de klanten op hoog niveau te begeleiden. Zij werken met lichaamscompositie,- en conditie metingen en passen de trainingschema’s voortdurend naar behoefte hierop aan.

Wat je zal opvallen is de ruime opzet en het stijlvolle interieur. Dat in combinatie met de topapparatuur die alle 4000 clubs wereldwijd kenmerkt zijn een verademing.

Wil je de ambiance van deze coole fitnessclub proeven en de airco zelf ervaren? Dat kan….Stap de club binnen en ontdek het zelf. Met onze gratis 7 dagenpas kan je de club uitproberen. Je vraagt deze gemakkelijk aan via onze website of kom gewoon bij ons binnenlopen.

Anytime Fitness
Nieuwstraat 32A-34
1441 CM, Purmerend
0299-200331
www.anytimefitness.nl