Purmerendsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Licht bewolkt19.8 ℃

Academie voor liefde en geluk in Castricum

Bezoekadres:

Academie voor liefde en geluk

Oude Haarlemmerweg 50
1901ND Castricum
06 24 63 48 02
ans.breetveld@gmail.com
https://www.academievoorliefdeengeluk.nl/

Academie voor liefde en geluk

LEER OMGAAN MET CLAIMENDE RELATIES EN TREK WARE LIEFDE AAN

Ben je succesvol in je werk, maar niet in de liefde en herken je één of meer van onderstaande situaties?

• Je hebt een relatie. Je voelt dat je partner je op afstand houdt. Hoe meer afstand, hoe eenzamer je je voelt, hoe groter de aantrekkingskracht naar je partner.
• Je weet donders goed dat je relatie ongezond is. Jij en je partner hebben vaak ruzie en de afstand tussen jullie wordt steeds groter. Het lukt je niet om verbetering in je relatie te brengen of je relatie te verbreken. Je voelt je ongelukkig en toch blijf je erin hangen.
• Je relatie is uit, maar trekt nog steeds aan je. Tegen beter weten in hoop je diep in je hart dat het weer goed gaat komen.
• Steeds weer trek je partners met problemen aan. Je partner is meer met anderen bezig dan met jou, gaat vreemd, heeft een (lichte) verslaving, manipuleert je of is emotioneel niet beschikbaar. Je zou iemand zonder problemen moeten zoeken, maar zo iemand vind je saai.

Mijn naam is Ans Breetveld. Ik ben relatiecoach en liefdescoach. Ik heb het zelf ook meegemaakt. Ik ben vijf jaar in een relatie blijven hangen met een man die er nauwelijks voor me was. Ik hoopte dat hij tijd voor me zou maken en zou veranderen, maar dat gebeurde niet. Als ik boos werd sloot hij zich nog meer voor me af. Ik bleef hopen en wachten. Ik voelde me eenzaam en ongelukkig.

Meerdere keren heb ik het uitgemaakt, maar het kwam niet over. De volgende keer deed ik de deur toch weer open. Toen ik me eindelijk los van hem kon maken liep ik tegen hetzelfde type mannen aan, en herhaalde het proces zich.

Ik kreeg het vermoeden dat ik de oplossing niet bij deze mannen moest zoeken, maar bij mezelf.
Dankzij kennis en deskundigheid heb ik mijn bindingsangst en verlatingsangst overwonnen en ging ik mezelf steeds meer waarderen. Nu woon ik alweer een aantal gelukkige jaren samen met de liefde van mijn leven. Weet dat het voor jou ook anders kan!

Ook voor jou is het mogelijk om los te komen van ongelukkige relaties die je emotioneel claimen. Ik kan en wil je hier graag bij helpen. Mensen die dit doen krijgen gezonde en liefdevolle relaties. Ik heb van hechtingsproblematiek binnen relaties mijn expertise gemaakt. Ik ben er diep ingedoken, ik heb er diverse opleidingen voor gevolgd, ik heb er onderzoek voor gedaan en ik heb er al veel mensen tot grote tevredenheid mee geholpen.

Ben je leergierig en wil jij ook loskomen van claimende relaties die je ongelukkig maken, en ware liefde aantrekken?

Ik leer je:
1. Hoe je vrijkomt van bindingsangst en verlatingsangst door oude emotionele bagage op te ruimen. Dit geeft je energie en zelfvertrouwen.
2. Om op een effectieve manier te communiceren, zonder de ander te verliezen, zodat je de regie over je leven krijgt.
3. Hoe je bouwt aan een gezonde en liefdevolle partnerrelatie waarin je je geliefd en gewaardeerd voelt.

Als je partner ook bereid is om zich in te zetten voor jullie relatie kan ik jullie samen helpen. de kans dat jullie problemen opgelost worden is groot. Vraag naar de mogelijkheden.

Ik organiseer regelmatig bijeenkomsten en workshops. Ook kun je bij mij terecht voor persoonlijke coaching. Als je wilt weten wat voor jou geschikt is kun je contact met me opnemen voor een gratis gesprek. Hierin krijg je helder welke eerste stap jij kan zetten naar meer geluk in de liefde.

T: 06-24634802
E: ans.breetveld@gmail.com

Foto's van Academie voor liefde en geluk

Academie voor liefde en geluk image 1
Academie voor liefde en geluk image 2
Academie voor liefde en geluk image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Academie voor liefde en geluk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map