“Ik ben altijd vrolijk en als ik dat niet ben, dan ben ik ziek!”. Typisch een uitspraak voor Nancy Maasland, franchisenemer en studiohouder van Easyslim Purmerend. Haar vrolijke karakter helpt stimulerend voor de klanten van het afslankinstituut. Zeker als je voor jezelf een drempel moet overwinnen. Die barrière is er niet in de salon aan de Ampèrestraat 13M in Baanstee-Noord. Niet bij Nancy. Het is maar dat de aanstaande klanten het weten.

Met een Easyslim-behandelingstraject train je onder andere de spieren doormiddel van elektrostimulatie en via ultrasound worden de vetcellen aangepakt. Nancy: “Doordat het apparaat de bloedcirculatie verbetert, is het ook zeer geschikt voor mensen met lipodeem, parkinson of multiple sclerose(ms). Wij behalen mooie resultaten met deze verschillenden doelgroepen.

Ons geavanceerde apparaat is dus niet alleen geschikt voor afvallen, een stevigere huid of om cellulitis aan te pakken, maar zeker ook geschikt voor mensen die door medische klachten niet kunnen of mogen sporten. Het is ook zeer aan te bevelen voor mensen die vanwege diabetes moeten afvallen, of voor mensen die geopereerd moeten worden maar door een te hoge BMI deze operatie niet kunnen ondergaan.

Bij Easyslim Purmerend kan het met deze behandelmethode allemaal worden bereikt. Al waarschuwt Nancy bij voorbaat dat men er niet lichtjes over moet denken. “Er zal hoe dan ook gewerkt moeten worden. Wij proberen mensen te stimuleren in het behalen van hun doelen”, aldus Nancy.

Waar haalt Nancy de meeste voldoening uit? “Ik werkte voorheen in verschillende branches, maar nu doe ik echt iets wat ik eigenlijk altijd al graag wilde, namelijk mensen helpen om hun doel te bereiken. En ik word nog elke keer blij als ik met een klant het beoogde resultaat behaal”.

Bij Easyslim staat eerlijk advies voorop, daarom is het belangrijk dat mensen eerst op het Intake gesprek komen zodat wij samen kunnen bekijken welk doel haalbaar is. “Elk lichaam is natuurlijk verschillend en reageert anders, daarom hanteren wij voor elk persoon een aangepaste behandeling.

Gemiddeld zijn er rond 10 behandelingen nodig maar dit hangt af van de doelstellingen en wensen van de klant. Wij adviseren op maat, gemiddeld ondergaan klanten bij ons twee keer per week een behandeling van 40 minuten”.

Inmiddels heeft Easyslim Purmerend al heel veel wandelende reclameborden lopen. “We krijgen veel geluiden van mensen die onze behandeling van mond-op-mond hebben gehoord. Het werkt niet alleen, maar men voelt zich bij ons ook op hun gemak.”

Voor meer informatie: Easyslim.nu Purmerend, Ampèrestraat 13M, T. 06 36 23 16 07 Purmerend@easyslim.nu