PURMEREND - Er kan altijd iets onverwachts gebeuren met uw huisdier, een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Stad & Land Dierenklinieken heeft een EHBO box voor dieren samengesteld. Wilt u weten hoe de artikelen uit deze box moeten worden toegepast? Dan is er de mogelijkheid om ook de EHBO cursus voor dieren te volgen.

Er kan altijd iets onverwachts gebeuren met uw huisdier, een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Stad & Land Dierenklinieken heeft een EHBO box voor dieren samengesteld. Wilt u weten hoe de artikelen uit deze box moeten worden toegepast? Dan is er de mogelijkheid om ook de EHBO cursus voor dieren te volgen.

De cursus bestaat uit twee avonden. Op de eerste avond gaan we in op de theorie De tweede avond gaan we aan de slag. Een heel aantal handelingen die op de eerste avond zijn besproken, worden geoefend. En na een korte demonstratie gaat u zelf verbanden en spalken aanleggen. Mocht er iets gebeuren, na het volgen van deze cursus en in het bezit van de EHBO box weet u wat u moet doen!

EHBO cursus voor dieren • Stad & Land Dierenklinieken / Jumper Purmerend

De cursus wordt gegeven door een van de dierenartsen van Stad & Land Dierenklinieken.

Locatie: Jumper Purmerend, van IJsendijkstraat 405 te Purmerend.
Datum : Dinsdag 4 en 11 juli • 19.30 - 21.30 uur (incl. pauze).
Kosten: 49,95 euro per persoon • theorie / praktijk / incl. EHBO box / certificaat (graag van tevoren betalen)

Wilt u zich opgeven voor deze cursus? Bel dan naar Jumper Purmerend via
telefoonnr. 0299 - 784 012 of schrijf u in via onze website.

http://www.dierenklinieken.net/cursus/ehbo-cursus-voor-dieren.aspx