PURMEREND - Een Yes! Salon is dé plek voor een moment van rust en betaalbare luxe. Even een momentje ontsnappen uit het drukke leven.

Een moment voor jezelf nemen. Een plek waar alleen kapsters werken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en die nog voortdurend worden getraind op de laatste technieken en trends. Want als kapster ben je nooit uitgeleerd en dat is wat dit vak zo mooi maakt.

19 februari 2016 opende Yes! worldwide hair salons een vesting in purmerend op de hoogstraat nummer 25. Nu, bijna 2 jaar later, bestaan wij uit een bijna geheel nieuw team van 4 jonge, hard werkende, getalenteerde meiden die met passie in dit vak staan.

Bij Yes maken wij werk van al uw dromen en behoeftes, wij zullen u dan ook wel vragen; “Doe uw ogen eens dicht en als alles kon, wat zou u dan willen?” Wij tillen luxe en kwaliteit naar een nieuw level. Wilt u lekker ontspannen met een heerlijke hoofdmassage en een warme handdoek? Of bent u toe aan wat nieuws, een lekker fris kleurtje of doe eens gek en stap uit uw comfort zone. Wij staan elke dag met liefde en passie voor u in de zaak zodat wij uw grootste dromen kunnen waar maken.

Een leuk feitje over Yes! Purmerend is dat wij in de top 3 staan van de beste kleuring van al onze 51 Yes! salons. Al onze werknemers hebben (buiten hun opleiding om) 50 uren training gehad in samenwerking met Wella, Sebastian professionals, SP en Nioxin. Elke week worden hier weer productieve uren bij opgeteld aan trainingen binnen de salon waar wij verder doorleren op onze technieken en productkennis zodat wij u nog beter in de toekomst kunnen helpen met uw wensen en vragen.

25 november 2017 komt onze creatieve director Mari van de Ven een bezoekje brengen aan onze salon in Purmerend. Altijd al op de foto gewild met Mari of eens een praatje willen maken? Mari is om 14:00 uur aanwezig en zal om 14:30 uur uitsluitend uitgenodigden en hun +2 gaan adviseren. Hierbij gaat Mari als topstylist kijken wat het beste is voor de klant en wat past bij hun wensen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het haar maar naar de complete look. Altijd al willen weten hoe zo iets er nou aan toe gaat? Kom een kijkje nemen. En als u dan toch aanwezig bent, neem zelf eens plek in de stoel en laat u lekker onderhanden nemen door een van onze andere medewerkers. Op het moment kan u op de Yes! salon site een welkomstkorting scoren, dit houdt in dat u een luxury behandeling krijgt voor € 21,95 in plaats van € 29,95. Hoe fijn is dat?!

Uiteraard wordt er gezorgd voor genoeg koffie, thee, warme chocomel en natuurlijk wat lekkers.

Wij hopen u graag te verwelkomen!