EDAM/VOLENDAM - Nog even en dan is het zover… Uw kind gaat naar de middelbare school! Maar dat heeft wel wat gevolgen. Gevolgen voor u en uw kind. Uw wereld als ouder en die van uw kind gaat veranderen. Brugklassers komen namelijk in de puberteit terecht. Die puberteit wordt veroorzaakt door veranderingen in de hersenen. Om ze in deze periode van veranderingen nog enigszins in het gareel te houden hebben ze grenzen en begeleiding nodig.

Stelt u zich eens voor: ze krijgen nieuwe vrienden. Ze hebben meer contact met anderen via social media (WhatsApp, Snapchat, Facebook, etc.). Ze worden uitgenodigd voor zitjes en feestjes en vinden vervolgens dat ze ook thuis iets moeten organiseren. De mening van leeftijdsgenoten wordt steeds belangrijker en ze krijgen te maken met groepsdruk. Kortom: het wordt een spannende tijd voor u en uw kind! De grote vraag die dit ongetwijfeld bij u oproept is: hoe kan ik daar het beste mee omgaan? De hoogste tijd dus voor tips, trucs, advies en antwoorden!

Daarom nodigen wij u en uw kind graag uit voor een avond vol informatie over dit onderwerp op:

Woensdag 28 juni van 19:30 tot 21:30 uur in de Singel in Edam(Burg. Versteeghsingel 5b)

of

Woensdag 5 juli van 19:30 tot 21:30 uur in de PX in Volendam (ingang Zeestraat/Europaplein)

U kunt op beide avonden vragen stellen aan diverse deskundigen en van gedachten wisselen met andere ouders op dit gebied. De kinderen krijgen een speciaal programma waar ze nog lang over zullen napraten. Wat dat is blijft nog even een verrassing!

We zien u graag op woensdag 28 juni of op woensdag 5 juli!