PURMEREND - Sinds 1 oktober 2015 biedt de Bibliotheek Waterland werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de bibliotheekvestiging Purmerend kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op donderdag 6 april vindt van 10 -12 uur de eerstvolgende bijeenkomst plaats met als onderwerp; Netwerken. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

De Levende Sollicitatiegids organiseert in het gehele land laagdrempelige netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is voor mensen om te netwerken. Inmiddels hebben ruim 3000 mensen de bijeenkomsten in het hele land bezocht. De Walk&Talk in de Bibliotheek Purmerend is een parade paardje van De Levende Sollicitatiegids. De speciaal getrainde medewerkers van de Bibliotheek Waterland hebben volgens Debbie Heijne van de Levende Sollicitatiegids het concept goed in de vingers, de netwerkbijeenkomsten worden goed bezocht en de geluiden van de deelnemers zijn heel positief.

Walk&Talk bijeenkomsten vinden elke 1e donderdag* van de maand van 10 – 12 uur plaats in de Bibliotheek Purmerend (Waterlandlaan 40). Tijdens de bijeenkomst op 6 april is er een gastspreker die vertelt over zijn eigen proces van werkzoeker naar werkvinder.

Aanmelden is niet nodig maar kan via walkentalk@bibliotheekwaterland.nl