Purmerendsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt19.0 ℃

Asco-Sports Inc in Velsen-Zuid

Bezoekadres:

Asco-Sports Inc

Genieweg 44
1981LN Velsen-Zuid
023-5493323
info@paintballspaarnwoude.nl
http://www.paintballspaarnwoude.nl

Asco-Sports Inc

Paintball Spaarnwoude is uniek gelegen midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude, in de directe omgeving van Amsterdam en Haarlem. Onze velden liggen midden in de bossen en zijn uitdagend ingericht voor een spannende strijd! Het ene moment verovert u ongezien als eerste de vlag, het andere moment verdedigt u het fort!

Na de activiteit kunt u heerlijk ontspannen op de loungebanken aan het strand, met uitzicht over het water en kan er zowel indoor als outdoor worden genoten van één van onze barbecue-arrangementen.

Onze professionele begeleiding en unieke speelvelden, zoals de Jungle, zorgen voor een fantastische en ultieme paintballbeleving! Paintball Spaarnwoude is als enige paintballbedrijf in Noord-Holland aangesloten bij Recron en Vebon en is in het bezit van een veiligheidscertificaat. Zo zorgen wij ervoor dat buiten de geweldige paintballervaring ook uw veiligheid gegarandeerd is.

Foto's van Asco-Sports Inc

Asco-Sports Inc image 1
Asco-Sports Inc image 2
Asco-Sports Inc image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Asco-Sports Inc. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map