Bij Body Glow kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen. Bijna dagelijks worden bij ons zowel ‘s ochtends als ‘s avonds hatha yogalessen gegeven en tevens kunt u heerlijke ontspannen massages boeken bij Ans en Maureen.

U kunt u bij Body Glow terecht voor een bezoekje aan de zonnebank, een garra rufa fish spa behandeling en voor diverse cursussen die in verband staan met je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De diverse massage behandelingen die te boeken zijn kunnen zowel klachtgericht als ontspannend zijn, net wat u op dat moment nodig heeft! Bij Body Glow geven wij u persoonlijke aandacht en de behandeling die bij u past!

Voor de groepslessen yoga kunt u zich bij ons aanmelden voor een proefles. De kosten van de proefles bedragen € 7,00. Als u zich besluit aan te melden betaalt u € 29,75 per maand voor een les per week, of € 45,00 voor twee lessen in de week.

U kunt bij Body Glow een telefonische afspraak maken van maandag tot zaterdag van 09:00 tot 22:00 uur via tel: 06-40149957.