Purmerendsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt18.4 ℃

Coachingspraktijk Alkmaar in Alkmaar

Bezoekadres:

Coachingspraktijk Alkmaar

Doctor Schaepmankade 1
1814RA Alkmaar
06-52607562
jeannette@coachingspraktijkalkmaar.nl
http://www.coachingspraktijkalkmaar.nl

Coachingspraktijk Alkmaar

Mijn coaching is zo effectief omdat ik je leer weer helemaal op jezelf te vertrouwen. Ik zorg er namelijk voor dat jij jezelf veel beter leert kennen. Let vooral op het woord ‘leer’ dat ik hier gebruik. Mijn manier van coachen is namelijk niet die van alleen maar vragen stellen aan jou, ervan uitgaande dat ‘alle antwoorden al in jou zitten’. Nee, ik kies ervoor om jou te leren wat ik allemaal geleerd heb over de werking van de mind en hoe je jouw resultaten kunt veranderen door je gedachten te veranderen en vervolgens te ontdekken wat er dan allemaal voor jou mogelijk is. Want dat is veel meer dan dat jij op dit moment denkt. Als je jezelf beter hebt leren kennen, maak je de juiste keuzes en krijg je de resultaten die jij wilt!

Welke resultaten zijn dat bijvoorbeeld?

• Verbeterde relatie met je partner (of eindelijk de juiste partner vinden)
• Verbeterde relaties met je kinderen
• Verbeterde relaties met anderen; collega’s, buren, etc
• Verbeterde vriendschappen
• Productiever op je werk of in je bedrijf
• Verbeterd inkomen
• Etc.

Dit alles doordat de relatie met jezelf verbeterd is. Alles begint bij jou.

Jouw omgeving is niet verantwoordelijk voor hoe het met jou gaat. Jij wel ;-). Ik help jou de regie over jouw leven (terug) te pakken.

Wil je dat het in jouw leven nou eens een keer gaat zoals JIJ dat wil? Je hebt groot gelijk! Jouw leven wordt elke dag een dag korter. Je hebt bovendien maar één leven (of dat wel of niet waar is, is nog niet bewezen); dan kun je het toch beter maar leuk hebben?? Dus, als jouw leven nu niet leuk is, als je eigenlijk niet gelukkig bent..dan is het NU tijd om daar wat aan te doen.

Ik help je weer te leven én te genieten in het NU. Jij neemt weer de regie. Jij bepaalt wat je doet, met wie je dat doet, waar je dat doet en wanneer je dat doet!

Ik wil jou dolgraag leren hoe je alles naar je toe kunt trekken wat je maar wilt. Ik wil jou dolgraag leren hoe je alles in je leven kan hebben, zijn en voelen wat jij wilt. Je moet daarvoor veranderen. Je gedachten moeten veranderen. Je gewoontes moeten veranderen. Zo krijg je nieuwe resultaten. Ik heb ook mijn gedachten veranderd. Daardoor behaal ik nu hele andere resultaten in mijn leven. Als ik kan veranderen, kan jij het ook!

hoe werk ik
Ik help je inzichten te verkrijgen waarom je doet zoals je doet, denkt zoals je denkt en je voelt zoals je je voelt. Ik help je inzien waarom je blokkeert en steeds terugvalt in oude patronen. Ik help je keuzes te maken die echt bij jou horen, zodat je geen keuzes meer maakt omdat je (onderbewuste) denkt dat je daar iemand anders een plezier doet.

Wat wil JIJ? Wat VERWACHT jij van je leven? Daar gaat het om!

Ik ga voor resultaat. Ik wil dat jouw probleem of je pijn opgelost wordt. Geen vaag gedoe, maar helderheid en duidelijkheid brengen. Ik wil heel graag dat jouw zelfbeeld verbetert en dat je veel meer zelfvertrouwen hebt!

wie ben ik ?
Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973. Ik ben getrouwd en ik heb twee schoolgaande kinderen. Ik ben gecertificeerd coach, systeemtherapeut, trainer en docent. Ik ben opgegroeid in Alkmaar. (Vandaar de naam voor mijn praktijk.)

Jarenlang zocht ik naar een weg om mij beter, gelukkiger en relaxter te voelen. Een deel van deze zoektocht kun je lezen in mijn boek DE MACHTIGE MINDSET. Ik las boeken, sprak met mensen en volgde cursussen en opleidingen. Alles met maar één doel: uitzoeken wat het geheim van een goed, relaxt en bevredigend leven is. Mij is het gelukt! En nu doe ik niets liever dan mensen begeleiden zoals jij, zodat jij ook in een situatie komt waarin je je prettig en gelukkig voelt, net als ik. Ik wil je helpen dáár te komen waar jij van droomt. Als ik het kan, kan jij het ook. Sinds januari 2014 heb ik mijn eigen praktijk. Hieronder lees je wat ik daarin doe.

Wat doe ik ?
Ik begeleid mensen die vinden dat het bij hen thuis en/of op het werk niet lekker loopt. Ze vinden dat ze daarvoor niet naar een psycholoog hoeven te gaan. Ze willen dat er iemand is die hen coacht en hen snel weer naar een gelukkig en relaxt leven begeleidt.

waarom doe ik dit ?
Ik doe dit omdat ik het belangrijk vind dat je gelukkig bent en je fijn voelt in je leven. Ik vind het heel erg als mensen doormodderen en genoegen nemen met minder, terwijl er mogelijkheden zijn om veel meer plezier uit je leven te halen. Ik heb ook jaren doorgemodderd; dat is zó zonde van de tijd! Tijd is geld, zegt men. Ik vind tijd KOSTBAAR. Wacht niet langer meer en zorg dat JIJ gaat bepalen met WIE en WAAR jij je tijd doorbrengt, zowel privé als in je werk.

Foto's van Coachingspraktijk Alkmaar

Coachingspraktijk Alkmaar image 1
Coachingspraktijk Alkmaar image 2
Coachingspraktijk Alkmaar image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Coachingspraktijk Alkmaar. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map