Purmerendsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Lichte regen8.1 ℃

Jeroen Otto Fotografie in Hoorn nh

Bezoekadres:

Jeroen Otto Fotografie

Lijndraaier 76
1625ZN Hoorn nh
06-49976405
info@fotovanotto.nl
http://www.wijkijkensamen.nl
Twee fotografen, één passie

Even voorstellen: wij zijn Jeroen Otto en Marieke Hoogland. Twee bevriende fotografen die al jarenlang in het vak zitten en elkaar al heel lang kennen. Verschillend als persoon, maar met dezelfde zorg en liefde voor ons werk en de mensen die wij fotograferen. Zoals bruidsparen. Beide hadden we het verlangen om zo persoonlijk en menselijk mogelijke bruidsreportages te maken. Vanuit die drive zijn wij gaan samenwerken, waarbij we elkaar perfect aanvullen: waar Jeroen de grote lijnen en gebeurtenissen zo mooi mogelijk vastlegt, begeeft Marieke zich onder het publiek voor de details. Zodat je prachtig beeld hebt van het aanschuiven van de ringen, maar ook van die geweldige schoenen van je getuige.

Marieke over Jeroen:

“Jeroen is rustig en houdt overzicht, dat is heel prettig. Hij is letterlijk en figuurlijk een bewegingskunstenaar en heeft vaak – nee, niet altijd – gelijk. “

Jeroen over Marieke:

“Marieke is erg sterk in portret- en familiefotografie. Ze beweegt zich gemakkelijk tussen de gasten op een bruiloft om zo de mooiste beelden van de dag te schieten.”
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jeroen Otto Fotografie. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map