Purmerendsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt29.4 ℃

Dam Feestartikelen B.V. in Amsterdam

Bezoekadres:

Dam Feestartikelen B.V.

Middenweg 40- 42
1097BP Amsterdam
020 693 8886
info@damfeestartikelen.nl
https://www.damfeestartikelen.nl/

Dam Feestartikelen B.V

Dam feestartikelen is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het bedrijf is ontstaan op de 1e van Swindenstraat te Amsterdam en is inmiddels dankzij het aantal groeiende klanten, uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van feestartikelen & ballonnen in heel Nederland. Dam Feestartikelen richt zich vooral op feestartikelen of beter gezegd, alles wat met feest of versiering te maken heeft vind je bij ons in de winkel of in de webshop.

Ben je op zoek naar de ideale kleding en accessoires voor een themafeest of een andere speciale gelegenheid? Dan zul je zeker bij ons slagen! In ons assortiment hebben wij verkleedkleding voor diverse thema’s zoals, Halloween-Horror, Tropical, Piraat, Cowboy-Indiaan, Neon & Blacklight, Koningsdag, festivals, Gay Pride, Sensation, en Las Vegas. Ben je alleen op zoek naar een leuke pruik of hoed voor bij jouw outfit? Dan zit je bij ons ook goed! Met een keuze uit meer dan 300 hoeden zul je ongetwijfeld slagen. Om het geheel af te maken hebben wij ook sieraden, haaraccessoires, snorren, baarden en schmink in ons assortiment.

Foto's van Dam Feestartikelen B.V.

Dam Feestartikelen B.V. image 1
Dam Feestartikelen B.V. image 2
Dam Feestartikelen B.V. image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Dam Feestartikelen B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map