PURMEREND - Vanaf zaterdag 25 september start in Bibliotheek Waterland opnieuw ‘het Schrijfcafé.’ Tijdens deze maandelijkse workshops ga je zelf aan de slag met je schrijftalent. Schrijfsters Eva en Renee Kelder leren je de fijne kneepjes van het schrijversvak.

In deze workshop leer je schrijven van echte schrijvers. Eva Kelder publiceerde samen met Sabine Theijs ‘In search of Americans’ het verslag van een roadtrip door Amerika. Ook schreef zij de roman ‘Het leek stiller dan het was.’ Zus Renee publiceerde de autobiografische roman ‘De parttime-junkie.’ Hierin vertelt ze over haar jarenlange verslaving aan GHB. Daarnaast schrijft Renee regelmatig artikelen en columns, o.a. voor het Algemeen Dagblad.

Wil jij ook aan de slag met je talent? En eindelijk die roman, autobiografie of serie blogs schrijven? Doe dan mee! Je kunt je aanmelden voor een losse workshop, maar ook voor de hele serie. De workshops worden gegeven in Bibliotheek Purmerend. Deelname aan een Schrijfcafé kost €5,- voor leden, en €7,50 voor niet-leden van Bibliotheek Waterland.

Het aanmeldformulier vind je op de website van Bibliotheek Waterland: https://www.bibliotheekwaterland.nl/actueel/Agenda-alleen-online/Schrijfcafe.25092021.html