PURMEREND - Kunstgenoten in beweging organiseert donderdag 28 juni van 10.00 tot 13.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een Cubaanse ochtend met twee verschillende activiteiten voor senioren (65+). Onder begeleiding van Albertico van dansschool La Cubatellama leert u Salsa solo dansen terwijl de ‘Mannen met panne(n)’ zich ondertussen bekwamen in het maken van Cubaanse tapas.

Salsa workshop en tapasworkshop
De workshop Salsa Solo is geschikt voor beginners én gevorderden. De geschiedenis en technieken van de dansen worden u op passievolle wijze uitgelegd. U danst Solo in een groep (alleen komen is dus geen probleem). Daarna maakt u een heerlijke (mini) Mojito, die tijdens de lunch genuttigd kan worden. De mannen met panne(n) krijgen deze keer kookles van een echte Cubaanse dame.

Het programma
De ochtend bestaat uit 2 onderdelen. In de theaterzaal vindt de Salsa workshop plaats en in de keuken gaan de mannen aan de slag met de gerechten. Rond 12.30 uur wordt er gezamenlijk een heerlijke Cubaanse lunch genuttigd, onder het genot van Cubaanse muziek! De ochtend duurt iets langer vanwege de lunch en kost € 5,- extra. Dit is inclusief uw originele Mojito en Cubaanse vruchtensap. Het wordt een feestje!

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren
Kunstegenoten in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen. Op de speciale Facebookpagina van Kunstgenoten in beweging krijgt u een indruk van eerdere workshops.