EDAM/VOLENDAM - U kent ongetwijfeld het probleem; je wilt als vereniging of organisatie iets organiseren of creëren, maar de financiën ontbreken. Kortom teleurstelling en frustratie alom! Maar weet u dat er een andere mogelijkheid is om de middelen te verkrijgen? Heeft u ooit wel eens gehoord van crowdfunding? Misschien wel, maar misschien ook niet. Of misschien heeft u geen idee hoe crowdfunding voor u toepasbaar is? Geen probleem, wij gaan u helpen!

Graag nodigt gemeente Edam-Volendam u uit voor een informatieve bijeenkomst over crowdfunding voor kunst en cultuur op woensdagavond 17 mei van 19.30 - 22.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in het Wijksteunpunt, Dijkgraaf Poschlaan 8 te Edam. U kunt zich aanmelden via: bijeenkomst@edam-volendam.nl o.v.v.  crowdfunding.

Op de avond geeft ‘Voor de Kunst’ informatie over hoe je een crowdfunding campagne kunt toepassen en aanpakken, vertelt Paul Bond van de Volendamse popgroep ‘Dandelion’ over hun eigen crowdfundingcampagne en presenteert Agnes Bak de mogelijkheden van de ‘Waterlandse Uitdaging’.