PURMEREND - De gemeente is op dit moment bezig met verkeersonderzoeken in Middenbeemster. Dit is afgesproken in de Dorpsontwikkelingsvisie van Middenbeemster.


De verkeersonderzoeken bestaan uit drie onderdelen:

  • Uitwerking van het fietscarré.
  • Parkeren Middenbeemster.
  • Herinrichting van de Rijperweg, Middenweg en verkeerssituatie Marktplein.

De gemeente vindt het belangrijk om de onderzoeken samen met bewoners en ondernemers uit te voeren. Daarom organiseerde de gemeente in juni twee informatieavonden om input op te halen. Deze input is meegenomen in de verdere uitwerking van de plannen.

Vervolg

De gemeente organiseert binnenkort een vervolg op deze avonden. Op maandagavond 16 oktober bent u tussen 19:00 en 21:00 uur van harte welkom tijdens een inloopavond bij De Keyserin aan de Middenweg 148 in Middenbeemster. Tijdens deze inloopavond laten we verschillende varianten van de schetsontwerpen van het onderzoek fietscarré en het onderzoek herinrichten Rijperweg – Middenweg zien. Wij willen deze varianten graag met u bespreken, uw feedback ophalen en vragen hierover beantwoorden.

Wilt u hierbij zijn? Dan is aanmelden nodig. Opgeven kan door een mail met uw naam en het aantal mensen met wie u komt, te sturen naar verkeerbeemster@purmerend.nl.

Goed om te weten is dat de gemeente niet alle wensen mee kan nemen in de plannen. Na afweging van alle opmerkingen en belangen volgt een advies voor de gemeenteraad. Zij nemen uiteindelijk een beslissing.