PURMEREND - Op zondag 18 november om 13.30 uur zet Sinterklaas weer voet aan wal in Purmerend.
De boten van de Goedheiligman en zijn pieten meren aan op de Kanaalkade, ter hoogte van de Beemsterburgwal.
Tussen 13.45 en 14.00 uur gaat de Sint op zijn paard, vanaf de haven, via de Kanaalkade, Neckerdijk, Gedempte Singelgracht, Peperstraat, Breedstraat en Dubbele Buurt naar de Koemarkt.

Afsluiting
De omgeving van de Kanaalkade - vanaf hoek Beemsterburgwal, Kanaalkade tot Slotplein - wordt van 11.00 uur tot 17.00 uur afgezet voor alle verkeer.Dit geldt met name voor de volgende wegen, inclusief de Sluisbrug: Kanaalschans, Neckerdijk, Kanaalkade, Slotplein, Kanaalstraat, Beemsterburgwal, Wagenbeurs, Westerstraat, Gedempte Singelgracht.

Parkeren
Om alles in goede banen te kunnen leiden, geldt er op zondag 18 november van 0.00 tot 17.00 uur een parkeerverbod op de Kanaalkade. Dit geldt ook voor de parkeervakken.U kunt uw auto dan bijvoorbeeld parkeren op het parkeerterrein aan de Kanaalstraat.Om parkeeroverlast in de onmiddellijke omgeving van de intocht zo veel mogelijk te beperken, kunt u ook gebruikmaken van de Claxonate, het parkeerterrein naast het postkantoor of één van de andere parkeergelegenheden.

Veel plezier tijdens de intocht van Sinterklaas.
Meer informatie over de intocht kunt u vinden op de website van de organisatie Stichting Purmerend Marktstad www.marktstad.info.
Datum: zondag, 18. november 2018 - 13:30 tot 15:00