PURMEREND - Welke vrijwilligersorganisatie verdient het Lokaal Compliment voor 2017? Purmerenders kunnen tot maandag 6 november hun favoriete organisatie aanmelden.

Vrijwilligers maken het verschil voor heel veel organisaties. Hun inzet en tijd worden beloond met het Lokaal Compliment 2017. Zo wil de gemeente laten zien dat zij blij is met alle vrijwilligers die zich inzetten voor de mensen in de stad.

Dit jaar zijn we op zoek naar de jongere generatie tot 35 jaar die zich vrijwillig inzet in Purmerend. Activiteiten/vrijwilligersorganisaties kunnen worden aangemeld voor het Lokaal Compliment tot 6 november aanstaande. Uiterlijk 16 november ontvangen de genomineerden bericht.

Welke organisatie of activiteit komt in aanmerking

  • De gemeente zoekt vrijwilligers tot 35 jaar die activiteiten organiseren en daarmee 'sociaal verbinden of het meedoen van groepen mensen in de stad stimuleert.
  • De initiatieven moeten minstens een jaar aan de gang zijn en zich in de afgelopen periode bewezen hebben.
  • De activiteiten moeten gericht zijn op herhaalde ontmoeting tussen deelnemers over een langere periode en worden uitgevoerd met hulp van vrijwilligers.

U kunt vragen hierover stellen in een e-mail naar J.Zwarts@Purmerend.nl

Prijsuitreiking

De winnende organisatie krijgt een bedrag van € 1.000,-. Daarnaast stelt het Coöperatiefonds van Rabobank een extra prijs van € 500,- beschikbaar.

De prijzen worden op donderdagmiddag 23 november 2017 uitgereikt door wethouder Eveline Tijmstra en een vertegenwoordiger van de Rabobank. Zij maken ook onderdeel uit van de jury.