PURMEREND - Vanaf maandag 30 januari plaatst de gemeente meer fietsnietjes in de binnenstad. De rechthoekige hekjes van roestvrij staal worden hier geplaatst:

  • 47 aan de Plantsoenstraat
  • 14 aan de Achterdijk
  • 16 aan de Oude Vismarkt

Werkzaamheden 30 januari – 17 februari
Vanaf 30 januari zijn er werkzaamheden aan de Achterdijk tussen de Kistenmakersteeg en de Kalversteeg. De Achterdijk wordt afgesloten tussen de Kistenmakersteeg en de Kalversteeg. Tijdens de werkzaamheden kan er niet geparkeerd worden aan de Achterdijk.

Werkzaamheden 15 februari – 1 maart
Vanaf 15 februari zijn er werkzaamheden aan de Oude Vismarkt. De straat is afgesloten tussen huisnummer 1 en de Peperstraat. Tijdens het werk kan er niet geparkeerd worden op de Oude Vismarkt. De Weerwal blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar vanaf de Gedempte Where. De Peperstraat is afgesloten op maandag 27 en 28 februari, zodat de werkzaamheden aan de inrit uitgevoerd kunnen worden.

Werkzaamheden 1 maart – 24 maart
Vanaf 1 maart zijn er werkzaamheden aan de Plantsoenstraat. De straat is afgesloten tussen huisnummer 29 en 42. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar met loopschotten. Voor ondernemers betekent het dat aanvoer niet via de Plantsoenstraat (vanaf Plantsoengracht/Schapenmarkt) kan plaatsvinden. Wel is de Plantsoenstraat vanaf de andere toegangswegen bereikbaar.