PURMEREND - Kom ModderDag ‘vieren’ bij KDV Op de Step! Op vrijdag 29 juni worden in samenwerking met Spurd bij kinderdagverblijf Op de Step in Purmerend activiteiten in het kader van ‘ModderDag’ georganiseerd. Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur.

Deze dag staat bij ons helemaal in het teken van modder: het voelen, spelen, ervaren en niet te vergeten het lekker vies worden van modder.

Wij vinden het bij TintelTuin belangrijk dat kinderen zich veilig en zeker voelen om vrij uit te kunnen spelen en ontdekken. Want als een kind de vrijheid voelt om te mogen ervaren, neemt de kwaliteit van het spel toe. Onze slogan is niet voor niets veiligheid + uitdaging = groei!

Wij nodigen kinderen van 0 tot 4 jaar (en hun ouders natuurlijk ook!) graag bij ons uit om te ervaren hoe het is om vrij uit te kunnen spelen en lekker vies te worden. Jullie zijn de 29e welkom van 10:00 tot 11:00 uur op het Rijperhof 2 in Purmerend (achter het Evean gebouw aan de Waterlandlaan).

Wij raden u aan een schoon setje kleding mee te nemen. We zorgen dat er op het dagverblijf de mogelijkheid is om de kinderen schoon te maken en om te kleden.