PURMEREND - Vandaag op de ‘Dag van de ondernemer’ lanceert de gemeente Purmerend een nieuwe website voor ondernemers. Op www.ondernemeninpurmerend.nl kunnen ondernemers elkaar en de gemeente vinden. Voorheen stond de informatie verspreid op de gemeentewebsite. Nu is alles gebundeld en is er één verzamelplek van nuttige informatie voor Purmerendse ondernemers.


Wethouder Mario Hegger lanceerde vandaag dit nieuwe digitale ondernemersplein. Hegger: ‘Ondernemers moeten kunnen ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan het zoeken naar informatie. Ik ben er trots op dat wij een plek hebben gecreëerd waar ondernemers elkaar kunnen treffen en helpen.’ Op www.ondernemeninpurmerend.nl vinden (startende) ondernemers nu overzichtelijk informatie gebundeld op één platform. Wat men onder andere kan vinden is informatie over netwerken, evenementen en vergunningen. Ook is er een contactmogelijkheid met het team Economie van de gemeente.

Vrijdag 16 november is de ‘Dag van de ondernemer’. Een dag die MKB-Nederland in het leven heeft geroepen om ondernemers te bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen. Hegger: ‘Een beter moment om de site te lanceren is er toch niet? Ik nodig alle Purmerendse ondernemers uit om de website vooral te gaan bekijken’.