PURMEREND - Op vrijdag 7 september vindt de officiële start van citymarketing in Purmerend plaats met onthulling van het nieuwe logo. Om 18.30 uur zijn bewoners en ondernemers van harte welkom op de Kaasmarkt om samen te proosten op een succesvolle start.

Purmerend op de kaart zetten
Citymarketing in Purmerend gaat bijdragen aan het vergroten van de herkenbaarheid van de binnenstad en haar ondernemers. Purmerend heeft veel te bieden op het gebied van wonen, werken en verblijven maar is nog te weinig zichtbaar. Met citymarketing komt daar verandering in. Na een periode van keuzes maken en knopen doorhakken achter de schermen, is Purmerend er klaar voor om samen met betrokken bewoners en ondernemers de stad op de kaart te gaan zetten.

Lancering citymarketing
Op vrijdag 7 september vindt de feestelijke lancering van citymarketing plaats, voorafgaand aan het Kaasconcert op de Kaasmarkt. Dit is tevens het begin van de Nazomerfeestweek. Tijdens de lancering wordt het logo voor citymarketing onthuld met champagne en wordt er gezamenlijk getoost op een succesvolle start van citymarketing in Purmerend.

Bewoners en ondernemers zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn en mee te toosten op vrijdag 7 september om 18.30 uur op de Kaasmarkt in Purmerend.