PURMEREND - Van donderdag 21 maart tot en met maandag 1 april zijn er werkzaamheden rond de hoofdentree van de parkeergarage Stadhuisplein. Dit betekent dat de parkeergarage alleen via de tweede (kleinere) entree bereikbaar is voor voetgangers. Hier is geen lift aanwezig, waardoor de gehandicaptenparkeerplaatsen beperkt gebruikt kunnen worden.


Op dit moment ligt er een tijdelijke brug bij de hoofdtoegang. Tijdens de werkzaamheden wordt deze weggehaald en het plein op die plek afgemaakt. Hierdoor is de hoofdtoegang tussen 21 maart en 1 april dicht. De betaalautomaat op de begane grond bij de hoofdentree blijft vanuit de garage bereikbaar en open. Hier kunt u uw parkeeractie afrekenen. U kunt ook de QR-code scannen die op het parkeerkaartje gedrukt staat. Door deze code met uw camera te scannen wordt u naar de betaalsite geleid. Hier ziet u de kosten van uw parkeeractie en kunt u met iDeal uw parkeerkosten betalen.

Gehandicaptenparkeerplaats minder toegankelijk

Met het tijdelijk vervallen van deze uitgang is de garage niet meer met de lift te bereiken. Daarom adviseren we gebruikers die afhankelijk zijn van de lift om tijdelijk andere parkeerplekken buiten de garage te gebruiken. Houders van een gehandicaptenparkeerkaart kunnen met een parkeerschijf 3 uur onbetaald parkeren op parkeerplaatsen (met of zonder bord 'algemene gehandicapten parkeerplaats') in de binnenstad.