PURMEREND - Winters Purmerend! Een super sfeervolle feestmaand met een grote ijsbaan op de Koemarkt en heel veel gezellige evenementen. December vier je 'gewoon' hier....in Purmerend.

IJsbaan
Van zaterdag 8 december tot zondag 6 januari kun je heerlijk zwieren en zwaaien op een grote, natuurlijk sfeervol verlichte, ijsbaan van maar liefst 30 bij 15 meter op de áltijd al gezellige Koemarkt. Voor vijf euro per keer kun je hier iedere dag terecht. Hier wordt op 13 december ook een curling competitie gehouden. Dus vorm een team met je vrienden, buren, familie en collega's en doe mee! SPURD en de IJs- en Inline skate club organiseren de hele maand verschillende demonstraties en instuiftrainingen.

Kerstmarkt
De Kerstmarkt Winters Purmerend is de gezelligste Kerstmarkt boven het Noordzeekanaal. Zodra je de binnenstad van Purmerend nadert, zal het winterse gevoel je tegemoet komen. Drie dagen lang van 14 tot en met 16 december kunt u heerlijk struinen langs alle gezellige chalets en mooi versierde verkooppunten. Hier vind en beleef je alles dat het kerstgevoel compleet maakt.

Bourgondisch Purmerend
Bourgondisch Purmerend belooft een snoepwinkel te worden voor de culinaire liefhebber. Vele restaurants, cateraars en delicatessenwinkels uit de omtrek zullen hun lekkerste producten aan de man en vrouw proberen te brengen. Drie dagen lang, van 21 tot en met 23 december, kunnen bezoekers hier heerlijk genieten van de lekkerste happen, gerechten en/of mooie winterse bieren.

En nog veel meer
Maar er is nog veel meer te zien, te doen en te beleven. Blokhutten op de Koemarkt en de Kaasmarkt, de Wijnroute, de Santa Run, de Herdertjestocht, een Muzikale Winternacht, Purmerend Wenst Elkaar.... en nog veel meer.Kijk voor alle festiviteiten op www.winterspurmerend.nl.

Sponsor of vrijwilliger
De steun van bedrijven, instellingen en particulieren is zeer belangrijk om Winters Purmerend mogelijk maken. Wil je dit initiatief ondersteunen en daarmee je merk of bedrijf op een leuke manier onder de aandacht brengen? Of lijkt het je leuk om als vrijwilliger mee te helpen? Meld je dan aan via de website!

Datum:
|zaterdag, 8. december 2018 - 18:00 tot zondag, 6. januari 2019 - 18:00