Purmerendsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt21.8 ℃

Logopediepraktijk Zaandam in Zaandam

Bezoekadres:

Logopediepraktijk Zaandam

Teakhout 1
1507EM Zaandam
06-28816336
info@logopediepraktijkzaandam.nl
http://logopediepraktijkzaandam.nl/

Bij Logopediepraktijk Zaandam

staat altijd de cliënt centraal. Er wordt individueel of in samenwerking met andere professionals gewerkt volgens de beste benadering voor u of uw kind. Zo kan het voorkomen dat de logopedist contact opneemt met uw huisarts, de leerkracht of andere betrokkenen. Door een goede samenwerking tussen de logopedist en de cliënt en zijn of haar omgeving, worden de beste resultaten geboekt.

In de zorg, waaronder ook de logopedie, is kwaliteit zeer belangrijk. Bij Logopediepraktijk Zaandam wordt er op de volgende manier gewerkt aan het behouden en verhogen van de kwaliteit:

De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Logopedie en Foniatrie, de NVLF. Deze vereniging werkt, samen met verschillende hoge scholen en universiteiten, mee aan onderzoeken die relevant zijn voor de logopedie.

Daarnaast heeft de logopedist regelmatig contact met de logopedisten in de regio voor de laatste ontwikkelingen.

De logopedist is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hiermee wordt verklaard dat een logopedist aan de opleidingseisen voldoet en het beroep logopedist mag uitoefenen.

Er worden regelmatig cursussen gevolgd en lezingen bijgewoond om de kennis van de logopedist te vergroten en te verbreden. Zo blijft zij op de hoogte van de recente ontwikkelingen op het gebied van logopedische behandeling.

In sommige gevallen is de expertise van collega’s of andere disciplines nodig. Om de zorg zo goed mogelijk af te stemmen op de cliënt, zal de logopedist indien nodig andere professionals inschakelen.

Foto's van Logopediepraktijk Zaandam

Logopediepraktijk Zaandam image 1
Logopediepraktijk Zaandam image 2
Logopediepraktijk Zaandam image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Logopediepraktijk Zaandam. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map