Purmerendsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt20.7 ℃

Make It Easy Arja Broere in Hoorn nh

Bezoekadres:

Make It Easy Arja Broere

De Huesmolen 60
1625HZ Hoorn nh
arja@makeiteasy.nl
https://www.makeiteasy.nl

Make It Easy Arja Broere

Afvallen zonder Lijnen

Je keuze staat vast! Je wilt afvallen, maar toch heb je er moeite mee om op je gewenste gewicht te komen én te blijven. Wat zorgt ervoor dat je moeite hebt om succesvol af te vallen terwijl je wel precies weet wat er nodig is om gewicht te verliezen?

Bijna alles mogen eten en toch afvallen? Make It Easy kent het geheim en deelt het graag met jou! Onze methode doet in niets aan alle frustrerende diëten denken. Afvallen zonder Lijnen.....het kan echt! Make It Easy gaat je erbij helpen!

Om succesvol af te vallen is het essentieel om niet alleen het fysieke maar ook het mentale aspect aan te pakken. Make It Easy biedt deze gecombineerde aanpak! Het is namelijk bewezen dat één van de allerbelangrijkste aspecten voor succesvol gewichtsverlies de houding is die jij aanneemt ten aanzien van jouw doel om gewicht te verliezen.

De volledige overtuiging dat jij kunt afvallen is van groot belang. Veel mensen beginnen aan het zoveelste afvaltraject met hun vorige poging nog vers in hun geheugen...en dat is nu precies waar het gevaar loert! Het succes of juist het uitblijven ervan beïnvloedt jouw verwachting van het resultaat van je nieuwe afvalpoging. Niet voor niets heet onze behandeling Afvallen ZONDER Lijnen! Je staat nu aan het begin van nieuw én succesvol afvaltraject bij Make It Easy!

Pijnloos, veilig en effectief.
Gemiddeld valt men zo'n 2-3 kilo per 4 weken af.
Geen dieet, gewoon blijven eten/drinken.
Ondersteuning door ervaren therapeuten.

De wil om gewicht te verliezen moet er natuurlijk zijn en de puntjes in je oren en de NLP-matige training doen de rest! Dat klinkt allemaal EASY, en dat is het ook. Laat Make It Easy je helpen met onze Afvallen zonder Lijnen-behandeling bij jou in de buurt! Velen gingen je succesvol voor.

Foto's van Make It Easy Arja Broere

Make It Easy Arja Broere image 1
Make It Easy Arja Broere image 2
Make It Easy Arja Broere image 3
Make It Easy Arja Broere image 4
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Make It Easy Arja Broere. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map