Purmerendsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Mojo's Entertainment in Alkmaar

Bezoekadres:

Mojo's Entertainment

Houttil 18
1811JM Alkmaar
072-5207608
info@mojosalkmaar.nl
http://www.mojosalkmaar.nl

Mojo's Eatertainment

THE CLUB
Het is een mix van ervaringen, in een ongedwongen en stoere setting. En continu anders. Een ’80’s en ’90’s party? Te gek, maar dan wel met een DJ en zijn vinyl collectie. En op zondag kan je in de wintermaanden genieten van Soulfood. Ook wordt er met regelmaat een vleugel opgesteld, maar alleen voor een hippe, vooruitstrevende uitvoering. Want Mojo’s Eeatertainment mag dan niet in een hokje te plaatsen zijn. Het blijft wel Mojo’s Eeatertainment.

FOOD & DRINKS
In eten paart Mojo’s Eeatertainment kwaliteit aan diversiteit. Van pastagerechten tot vlees- en visgerechten, onze keuken is een boeiende smeltkroes van Mediterrane en Oosterse invloeden. We werken zoveel mogelijk op duurzame basis, met seizoensgebonden en dagverse producten. Met als gevolg dat onze menukaart voortdurend nieuwe en smaakvolle prikkels bevat.

Waar vind je een ‘Meat lovers’ bavette steak naast Japanse Ramen noedels? Of een Gnocchi pancetta naast de ‘M’ beefburger? De smaak van de moderne consument is grillig. Het ene moment waagt hij zich aan een nieuw en hip gerecht, het andere moment houdt hij het op een ‘klassieker’. Als het maar goed bereid is met kwalitatief hoogwaardige producten. Het bewijs ligt bij Mojo’s Eeatertainment op uw bord.En bent u een visliefhebber, kijk op de krijtborden voor de ‘catch of the day’. Alle gerechten worden in het zicht bereid door onze koks. Een open keuken, bruisend van activiteit; ook dat is eatertainment volgens Mojo’s.

HIGH COCKTAIL
Laat je verrassen door Mojo’s HIGH COCKTAIL, 3 wisselende cocktails vergezeld door heerlijke warme en koude hapjes.

De HIGH COCKTAIL is ook beschikbaar met vegetarische gerechten. Gelieve dit vooraf door te geven.

Vanaf 2 tot 20 personen elke dag tot 20.00 uur te bestellen. Zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur. Reserveren alleen nodig voor grote groepen.

€ 27,50 per persoon
(ook leuk om kado te geven)

GROUPS
Bij Mojo’s kunt u prima in intiem verband een lekkere avond beleven, maar ook voor grote groepen is Mojo’s de ideale locatie. Onze capaciteit – 130 zitplaatsen – biedt ruimte genoeg en dankzij onze inrichting kunnen we voor u en uw gasten de nodige privacy garanderen.

Geinteresseerd? Bel ons voor meer informatie op 072 – 520 76 08 of mail ons via info@mojosalkmaar.nl. Let op! Wanneer u uw reservering doorgeeft vergeet u dan niet aan te geven voor welk menu of buffet u kiest.

Foto's van Mojo's Entertainment

Mojo's Entertainment image 1
Mojo's Entertainment image 2
Mojo's Entertainment image 3
Mojo's Entertainment image 4
Mojo's Entertainment image 5
Mojo's Entertainment image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Mojo's Entertainment. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard
Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map