PURMEREND - Vanaf vandaag zijn we ook bereikbaar via WhatsApp. Inwoners kunnen eenvoudige, snelle vragen stellen door een app te sturen naar het nummer: (06) 222 46 060. We reageren van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur op vragen.

Via WhatsApp kunnen inwoners nog makkelijker vragen stellen. De vragen kunnen over alles gaan: meldingen over de leefomgeving, een vraag over een vergunning, of een afspraak maken voor het verlengen van je paspoort. Wethouder Mario Hegger is blij dat de dienstverlening van de gemeente op deze manier wordt uitgebreid: ‘We willen zo veel mogelijk toe naar een persoonlijke dienstverlening. WhatsApp past daar in mijn ogen goed bij, je hebt één-op-één contact. Bovendien is het een laagdrempelige manier om in contact te komen met je inwoners; een appje is zo verstuurd.’

Om te appen met de gemeente, voeg je het nummer (06) 222 46 060 toe als contact. Daarna selecteer je het contact en kan er een bericht naar de gemeente worden verstuurd. Het nummer is uitsluitend bedoeld voor WhatsApp-berichten en niet voor bellen of sms’en.

Via WhatsApp willen we geen privacygevoelige informatie met u delen. Denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Daarom beantwoorden we via WhatsApp geen vragen waar privacygevoelige informatie voor nodig is. In dat geval vragen we u op een andere manier contact op te nemen.