Purmerendsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Mist8.2 ℃

Rest. Perron Zee & Grandcafe Kruiten in IJmuiden

Bezoekadres:

Rest. Perron Zee & Grandcafe Kruiten

Kruitenstraat 1-3
1976DM IJmuiden
0255-540690
info@grandcafekruiten.nl
http://www.perronzee.nl/

Restaurant Perron Zee & Grandcafé Kruiten

In Restaurant Perron Zee kan men sinds 2009, zeven dagen per week terecht voor diner. Restaurant Perron Zee heet u van harte welkom op maandag t/m zondag va. 17.00 uur.

Perron Zee is gevestigd in een pand uit 2009 dat is gebouwd op de plek waar vroeger het treinstation van IJmuiden stond. In het gezellige en kleurrijke restaurant kunt u tussen twee dinerkaarten kiezen. Sinds september 2012 is Perron Zee naast het bieden van de reguliere dinerkaart gestart met een tapaskaart. Deze tapas worden volgens traditionele stijl en met de eigenheid en presentatie van Perron Zee geserveerd. Net even anders!

Bij binnenkomst wordt u vriendelijk ontvangen door ons team van Perron Zee, alwaar de gezellige Spaanse muziek op de achtergrond klinkt. U kunt genieten van de huisgemaakte sangria, Spaanse bieren en wijnen of van één van onze huiswijnen en diverse andere dranken. Zomers kunt u van de zon genieten op de heerlijke lounges die het grote terras heeft. Naast de lounges is het in het zonnetje goed vertoeven onder de parasols. Nog niet bekend met de culinaire hoogstandjes van Perron Zee? Daarmee helpen wij u graag! Ontdek de website.

Foto's van Rest. Perron Zee & Grandcafe Kruiten

Rest. Perron Zee & Grandcafe Kruiten image 1
Rest. Perron Zee & Grandcafe Kruiten image 2
Rest. Perron Zee & Grandcafe Kruiten image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Rest. Perron Zee & Grandcafe Kruiten. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map