Purmerendsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt15.8 ℃

Rietveld Watersport in Monnickendam

Bezoekadres:

Rietveld Watersport

Overleek 17
1141PE Monnickendam
06-52450894
info@vaarplezier.com
http://www.vaarplezier.com

Rietveld Watersport

Mijn naam is Arjen Rietveld en ik ben 29 jaar oud. Opgegroeid in de polderlandschappen van de Alblasserwaard en van jongs af aan geboeid door het water. Wat begint met slootje springen, vlotten bouwen, wordt je eerste kano, kano wordt motorbootje, motorbootje wordt kajuitbootje, en zo gaat dat nog even door. Je kunt wel stellen dat ik aardig besmet ben met het watersportvirus, dit gecombineerd met een aangeboren nieuwsgierigheid en twee rechterhanden heeft ervoor gezorgd dat ik veel praktijkervaring heb kunnen opdoen.

Ik heb in maart 2011 de keuze gemaakt voor het oprichten van een eigen bedrijfje. In de opstartfase heb ik alle mogelijke klussen aangepakt, en nu is voor mij de tijd aangebroken me weer volledig te richten op de watersportsector.

Wat mijn werkwijze betreft, vind ik het wat lastiger iets op te schrijven. Ik kan natuurlijk allerlei pluspunten opnoemen, maar dit komt al snel ongeloofwaardig over. Veel beter lijkt het me om persoonlijk kennis met u te maken, zodat u zelf kunt oordelen over de manier van werken en het contact met u als klant. De reparaties, welke ik zelf uitvoer, vinden altijd plaats in of rondom uw schip. U hoeft dus niet eerst met uw schip naar een werkplaats te varen om bijvoorbeeld onderhoud aan uw motor te laten doen.

Dit was alles in een notendop, rest mij nog te zeggen dat ik uitzie naar het contact met u als toekomstige klant, en streef naar een prettige en duurzame samenwerking.

Foto's van Rietveld Watersport

Rietveld Watersport image 1
Rietveld Watersport image 2
Rietveld Watersport image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Rietveld Watersport. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map