PURMEREND - Vrijdagavond 17 maart kunnen de jonge deelnemers aan het dansfeest AquaDisco Glow in the Dark! genieten van een lichtgevende sfeer. Het zwembad roept de kinderen op in felgekleurde, lichte of lichtgevende zwemkleding te komen. Het personeel ontvangt en blijft bij ze als lichtende voorbeelden. Er is een wilde tocht op lichtgevende luchtbedden door de stroomversnelling en er zijn lichtgevende strandballen om mee te volleyballen.

In het recreatiebad van het Spurd-Leeghwaterbad klinken vanaf zeven uur swingende kinderhits en hitparadenummers. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water.

De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco Glow in the Dark! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kinderen kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 17 maart vragen aan de dj.

Voor de toegangsprijs van € 5,20 is er veel swingende muziek, lekker zwemwater en een bijzondere lichtgevende sfeer. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 12 maart in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Na vrijdag 17 maart is er vrijdagavond 21 april de AquaDisco Oranje!