VOLENDAM - Lijstaanvoerder PSV heeft tegen het laaggeklasseerde FC Volendam pas na de rust het verschil kunnen maken. Na 1-1 halverwege namen de Brabanders in de tweede helft alsnog afstand: 1-5.

De wedstrijd was amper een minuut oud toen FC Volendam op voorsprong kwam. De inzet van Darius Johnson belandde via Teze in het doel. PSV herpakte zich en Saibari scoorde met een schuiver, maar daarbij bleef het voorlopig. FC Volendam verdedigde goed en rook voor rust zelfs aan de 2-1 toen Booth de paal raakte.

Kort na de rust verdedigde de thuisploeg bij een corner niet optimaal en via De Jong profiteerde Schouten. PSV bleef vervolgens de baas en voerde in het laatste kwartier de score op. Teze kopte raak, de net ingevallen Pepi vond de verre hoek met een ferme knal en Bababi bekroonde een sterke invalbeurt met de vijfde goal.