PURMEREND - Ukkies en hun ouders kunnen de eerste woensdag in het nieuwe jaar in het Spurd-Leeghwaterbad genieten van een speciale activiteit. Woensdagochtend 3 januari 2018 is er de Ukkies NieuwjaarsDuik 2018 met het Klim & Klauterfeest. Voor de ukkies tot en met drie jaar is er onder meer onderwater avontuur, zingen en dansen in het water en een afsluiting met ontelbare gekleurde luchtbellen.

In het vrolijk versierde instructiebad doen de ukkies samen met de (groot)ouders tijdens het Klim & Klauterfeest feestelijke spelletjes. Het bad ligt bovendien vol met allerlei drijvend speelgoed. De ukkies genieten van het gezellig spetterend waterplezier en vanzelfsprekend klinkt er kindermuziek. De toegang tot de Ukkies Nieuwjaarsduik 2018 van 10.00 tot 12.00 uur is voor (groot)ouder en ukkie samen € 6,60. Een extra zwemmer betaalt de normale toegangsprijs van € 5,35. Men kan tussendoor en na de Ukkies NieuwjaarsDuik gebruik maken van de opengestelde bassins en blijven tot sluitingstijd.

De laatste dag van 2017 sluiten de deuren van het Spurd-Leeghwaterbad om 15.30 uur. Nieuwjaarsdag is het zwembad in Purmerend de gehele dag gesloten