PURMEREND - Purmersteijn heeft de kans op de aansluiting met de top van de vierde divisie laten liggen omdat het geheel onterecht verloor van de Ajax-amateurs. Zeven minuten in blessuretijd kopte invaller Dennis Trefilov de Amsterdammers naar de zege.

Trainer Mo El Bouziani baalde dan ook flink na afloop vooral omdat hij had gezien dat zijn ploeg het met name in de eerste helft had laten liggen. Danyl Plasmeijer, Omar Nait Aicha, Timo Polman en Luca gilliot kregen allen de kans de Purmerenders op voorsprong te brengen, maar geen van allen had het vizier op scherp.

In een mindere tweede helft waren de kansen minder talrijk, doch evenzeer was het Purmersteijn dat het meeste recht had op de winst. Het liep totaal anders, want terwijl men zich langzamerhand al neerlegde bij een puntendeling kopte Trefilov ver in blessuretijd de bal achter keeper Van Santen: 0-1,