PURMEREND - Voor Purmersteijn lijkt er dit seizoen niets anders op te zitten dan een plaatsje in de middenmoot van de vierde divisie nadat men zondag alweer voor de negende keer dit seizoen gelijk speelde. Tegen Jos Watergraafsmeer bleef de ploeg van trainer Mo el Bouziani op 0-0 steken.

Na een evenwichtige eerste helft meende de thuisploeg met name in de tweede helft recht op meer te hebben. Daarbij verwees men na een moment waarbij scheidsrechter Huijs geen strafschop zag in een duidelijke overtreding van Versteeg op Mircle Elstak die van achteren werd aangetikt. Een rode kaart en een strafschop leek logisch maar de arbiter woof het weg. In de slotfase was Rachad Madi alsnog dichtbij een winnende treffer voor de Purmerenders, maar zijn vrije trap belandde op de kruising, waardoor het duel eindigde zoals het begon.

Komende zaterdag gaat Purmersteijn op bezoek bij DHSC in Utrecht.