HEERHUGOWAARD - SVW’27 had een lastig duel verwacht tegen directe concurrent Beemster. Het liep anders voor de thuisploeg, want het won uiteindelijk met 5-0 van Beemster en heeft opnieuw vertrouwen getankt.

Aram Hakopov, aanvaller bij SVW’27, had een heel andere wedstrijd verwacht; “We hadden een sterke tegenstander verwacht, want uit hadden we met 4-1 verloren. Maar vanaf de eerste minuut zag je dat iedereen wilde winnen en ervoor ging” aldus de behendige speler.

In het eerste bedrijf wisten Bram Barhorst, Aram Hakopov en Geert Bruin een riante 3-0 ruststand neer te zetten. Hiermee leek de zege al binnen, maar in de tweede helft schoten Bram Barhorst en Jur Bruin hun ploeg definitief in veilige haven.

Hakopov is tevreden over de wedstrijd tegen Beemster; “Ik ben heel trots dat we een directe concurrent met 5-0 naar huis hebben gestuurd. Vooral doordat we vorige week net geen periode hebben kunnen pakken” waarmee Hakopov een vervelend punt aanhaalt. De jongeling vervolgt; “Verder is het ook zeer goed voor het vertrouwen van ons om zo te winnen, dit is ook natuurlijk een belangrijk aandeel in ons succes. Ik ben blij dat ik weer eens heb mogen scoren, maar dat we zo hebben gewonnen vind ik nog veel lekkerder” vertelt Hakopov vol tevredenheid.

“Mijn persoonlijke doelstelling is vooral de nacompetitie halen en ervoor zorgen dat we volgend jaar weer in de tweede klasse mogen spelen” aldus Hakopov die ook vindt dat de Heerhugowaardse ploeg thuishoort op dat niveau.

Nacompetitie haalbaar
“Ik ga er vanuit dat als we iedere week zo spelen, dat we zeker kans maken om de nacompetitie te halen. Tot slot is het belangrijkste dat we plezier hebben in ons spel, daar doen we het vooral voor. Daarom zijn zulke uitslagen extra lekker voor ons.