PURMEREND - Na het verlies tegen Fortuna Wormerveer en Legmeervogels zal Purmersteijn alles op alles zetten om de voorsprong in de 1e Klasse A te behouden. Tegen Legmeervogels was het zeker het defensieve spel van Legmeervogels en de pech wat Purmersteijn de das om deed. Tijdens deze wedstrijd was het de paal en de keeper die een verdiende overwinning in de weg stond.

In Wormerveer was het vooral het fysieke geweld van de Wormerveerders, waar de scheidsrechter niet tegen optrad, die een overwinning in de weg stond en zelfs in de laatste minuut een verliespartij opleverde. Wetende dat alle concurrenten ook geen sterk weekend hadden, allemaal verloren zij punten, was een kleine pleister op de wonden.

Zondag 12 februari zal DEM op bezoek komen en zoals bekend is dit altijd een tegenstander waar Purmersteijn het lastig tegen heeft. Afgelopen zondag had DEM de kans om te klimmen naar de tweede plek achter Purmersteijn. In de laatste minuut werd echter door Zeeburgia deze hoop de grond ingeboord en werd het alsnog gelijk. Ook al zullen waarschijnlijk Danny Adrichem (keeper) en  de aanvallers Roel Pitstra en Jordy Kluft niet kunnen spelen i.v.m. blessures, met Rowdy Bakker aan het roer kunnen we wel een gedreven DEM verwachten, die er alles aan zal doen om de achterstand te verkleinen.

Purmersteijn zal het alles aan gelegen zijn om de opgaande lijn weer op te pakken en te laten zien dat zij de terechte koploper zijn in de 1e Klasse A. Zeker met de terugkomst van Mo N’Koubi en Daniel Schermer is de breedte van de selectie de kracht waarmee Purmersteijn de kloof moet kunnen weten te behouden of uitbreidden. Gelukkig is ook het geloof binnen de staf en spelersgroep dusdanig hoog dat de goede resultaten niet uit kunnen blijven. Sinds 05 oktober 2003 heeft Purmersteijn thuis niet verloren van DEM (0-2). De onderlinge confrontaties is in het voordeel van Purmersteijn met 5 gewonnen, 2 gelijk en 1 maal verlies in de laatste 8 ontmoetingen. Maar zoals altijd gelden voorspellingen niet en zal het in het veld moeten gebeuren.

Wij wensen Martin van Ophuizen en zijn hele groep heel veel succes en zij kunnen hopelijk ook weer op de steun rekenen van de vele supporters met een Purmersteijn hart. 
Iedereen is in elk geval van harte welkom op ons complex aan de Van IJsendijkstraat 140.

Aanvang wedstrijd: 14:00 uur
Balsponsor: Rene Bouma – RB Sports Soccercamps

Scheidsrechter: L. Wagner
Ass scheidsrechter(s): A. de Jong – D.A. Post