PURMEREND - Vrijdagavond 20 januari klinken vanaf zeven uur in het recreatiebad swingende kinderhits en hitparadenummers van de AquaDisco! in het zwembad in Purmerend. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. De AquaDisco! is er voor kinderen tot en met veertien jaar.
 
De deuren van het Leeghwaterbad zijn voor de AquaDisco! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Jonge dansliefhebbers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 20 januari vragen aan de dj.
Voor de toegangsprijs van € 5,20 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 15 januari in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.
Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.

Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende  AquaDisco! na 20 januari is vrijdagavond 17 februari, de vrijdag voor de voorjaarsvakantie.