PURMEREND - Op woensdag 12 april houden wij al voor het 10e jaar achtereen onze Open Talentendag bestemd voor talentvolle jeugdspelers die nog geen lid zijn van Purmersteijn. De jeugdopleiding van Purmersteijn is officieel door de KNVB gecertificeerd, staat in de Top 50 van Nederlandse amateurverenigingen en is Partnerclub van de jeugdopleiding van Ajax. Er stromen dan ook regelmatig jeugdspelers door naar de jeugdopleidingen van de Betaald Voetbal Organisaties.

Voor het inschrijfformulier  klik hier

De Open Talentendag is bestemd voor spelers en keepers met de geboortejaren 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 en 2010. Dit betreft voor het volgende seizoen de selectieteams JO14, JO13, JO12, JO11, JO10, JO9 en JO8. Inschrijven kan tot 5 april a.s., maar wees bijtijds want er is hiervoor altijd veel belangstelling.

Voor oudere jeugdspelers met de geboortejaren 2000 t/m 2003 is er geen Open Talentendag. Indien zij in aanmerking willen komen voor een trainingsstage bij Purmersteijn, dan kunnen zij een mail sturen naar vtz-jeugd@purmersteijn.nl onder vermelding van hun naam, huidige vereniging, huidig team en hun positie in dat team.

De deelnemers aan de Open Talentendag worden bekeken door de jeugdtrainers en scouts van Purmersteijn. Talentvolle jeugdspelers die zich op de talentendag onderscheiden, kunnen worden uitgenodigd voor een vervolgstage bij de jeugdselecties van Purmersteijn.

De Open Talentendag wordt gehouden op woensdagmiddag 12 april op het sportcomplex van Purmersteijn aan de Van IJsendijkstraat  Purmerend. De deelnemers ontvangen na afloop van de inschrijvingstermijn nog een uitnodiging met de juiste tijd waarop zij worden verwacht. Sportkleding, voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn daarbij verplicht!

Dus, ben jij een talentvolle jeugdvoetballer die:

  • De uitdaging wil aangaan om te trainen en te spelen op een hoog niveau?
  • Gebruik wil maken van een goede jeugdopleiding?

Dan nodigen we jou uit om jezelf aan te melden voor deze open dag, voor een proeftraining en nadere kennismaking met Purmersteijn.

Niet-selectie spelers die al lid zijn van Purmersteijn worden bekeken door onze scouting tijdens de wedstrijden van hun teams. Jeugdspelers van Purmersteijn die bij de interne scouting zijn opgevallen, kunnen vanuit de vereniging benaderd worden om ook deel te nemen aan deze Open Talentendag. Zij kunnen zich daarom niet hiervoor inschrijven.

Het uiteindelijke doel van de vereniging met de jeugdselectieteams is, om jeugdspelers op te leiden voor de seniorenselectie van Purmersteijn. Onze selectieteams spelen daarom op een hoog niveau. Alleen talentvolle spelers die op dat niveau een duidelijke toegevoegde waarde tonen, zullen worden uitgenodigd om deel uit te maken van de jeugdopleiding van Purmersteijn.

  • De JO19-1 speelt 4e divisie
  • De JO17-1 speelt 3e divisie
  • De JO15-1 speelt 2e divisie
  • De JO13-1 speelt 3e divisie
  • De JO11, JO10, JO9 selectieteams spelen in de hoogste klassen