VOLENDAM - Teamflex Personeelsdiensten, actief in Transport en Logistiek en Bouw / GWW bestaat inmiddels 13 jaar. De organisatie met hoofdkantoor en vestiging in Amsterdam Noord heeft inmiddels verschillende vestigingen in de randstad en zuid Nederland. Naast tijdelijke en vaste banen biedt Teamflex ook chauffeursopleidingen groot rijbewijs C en CE.

Met o.a. op maat gemaakte assessments, een eigen rijschool en leer werk banen levert Teamflex inmiddels een belangrijke bijdrage aan nieuwe doorstroom van logistiek talent naar vrachtwagen chauffeursfuncties binnen de sector transport en logistiek.

“In bepaalde functies wordt het steeds lastiger gemotiveerde medewerkers te vinden die ook nog eens gekwalificeerd zijn. Vrachtwagenchauffeur is zo’n functie. Er is logistiek talent genoeg die staan te trappelen om een opleiding voor deze functie te volgen maar de hoge kosten is een belangrijk struikelblok. Wij willen deze drempel wegnemen en gericht investeren in logistiek talent waar wij langdurige verbintenissen mee aan gaan en een loopbaan bieden. Wij kruipen hiermee dus in een volwaardige werkgever rol inclusief contracten met urengarantie, aanvullende opleidingen en cursussen, een kledingpakket en doorgroeimogelijkheden” aldus commercieel directeur Pieter Bakels.

Chauffeursopleiding BBL (Beroepsbegeleidende leerweg)

Een belangrijke nieuwe toevoeging in het opleiding aanbod is de chauffeursopleiding BBL verkort.

In een landelijke samenwerking met ROC, en erkende leer-werk bedrijven, biedt Teamflex een verkorte leerweg voor de MBO- opleiding chauffeur beroepsgoederenvervoer. In 1 tot 1,5 jaar behaal je het MBO diploma tijdens een leerwerk baan. Met een studieplan op maat combineer je klassikaal en online (thuis) studie met een baan in de logistiek. Je gaat direct aan de slag met rijbewijs C en de vakbekwaamheid zodat je al na het eerste half jaar ervaring op kan doen als vrachtwagenchauffeur. Meer weten of aanmelden voor deze unieke opleidingsvorm? Stuur een email naar opleiding@teamflex.nl

Volop werk voor ervaren CE chauffeurs

Uiteraard biedt Teamflex ook volop werk voor ervaren chauffeurs. Bij verschillende transportbedrijven in Nederland werken Teamflex chauffeurs. Je kunt na een proefperiode in vaste dienst komen bij het transportbedrijf (inlener) maar natuurlijk is het ook mogelijk om bij Teamflex in dienst te komen en gedetacheerd te worden bij één of meerdere opdrachtgevers. Zo heeft Teamflex via detachering altijd vast werk voor chauffeurs in verschillende deelmarkten. Bijvoorbeeld als chauffeur bouwmaterialen met kooiaap, beton mixer, koeltransport, bloementransport, luchtvracht op Schiphol en nog veel meer.

Kijk voor alle vacatures op www.teamflex.nl