Purmerendsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Trimsalon Agouti in Purmerend

Bezoekadres:

Trimsalon Agouti

Pascalstraat 3
1446TH Purmerend
0299-645685
06-23442533
info@agouti.nl
http://www.agouti.nl/

Trimsalon Agouti

In de Trimsalon is een grote wasbak aanwezig en een speciale droogkast voor de honden waar ze rustig kunnen opdrogen van hun grondige wasbeurt. Er zijn meerdere kniptafels waar de honden professioneel getrimd worden als ze de wasbeurt achter de rug hebben.

De eigenaresse, Marieke Hollander, is al vele jaren actief als trimster en heeft met haar honden meerdere prijzen gewonnen op nationale en internationale trimwedstrijden. Zelfs voor een schaap draait ze haar handen niet om, een foto die het erg goed doet op internet. Alles draait om honden in de Trimsalon en de trimsters volgen diverse opleidingen om hun kniptalenten op peil te houden en specifiek met bepaalde rassen om te kunnen gaan.

Na onder andere meerdere vragen en opmerkingen vanuit de klantenkring over de mogelijkheden, zijn er naast de trimsalon twee andere initiatieven opgestart, een uitlaatservice en een hondenschool. De trainers en begeleiders hebben onder andere hun opleiding gehad bij de hondenschool van Martin Gaus en zijn, evenals de trimsters, voortdurend bezig om hun kennis uit te breiden.

Met een aantal honden van Trimsalon Agouti wordt op hoog niveau, Nederlandse en Europese kampioenschappen, meegedaan aan Agility (hondenbehendigheid). Met een aantal andere honden wordt druk getraind op speuren.

U kunt er dus zeker van zijn dat uw hond professioneel wordt opgevangen in de trimsalon en hem of haar als “nieuw” weer kunt ophalen na het trimmen.

Foto's van Trimsalon Agouti

Trimsalon Agouti image 1
Trimsalon Agouti image 2
Trimsalon Agouti image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Trimsalon Agouti. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard
Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map