PURMEREND - Ze willen maar één ding: een rol. Want alleen op het podium en in de spotlights voelen ze zich veilig. A Chorus Line vertelt het verhaal van zeventien jonge toptalenten en hun strijd om een felbegeerde rol. Bij de audities vraagt de regisseur de dansers naar hun levens. Na de eerste schroom te hebben overwonnen, geven ze zich bloot en delen ze hun persoonlijke verhalen over dromen, angsten en passie. Met één gemeenschappelijke drang: op het toneel staan. Om te ontsnappen uit een beladen verleden en de erkenning van het applaus te krijgen. Kijk mee bij hun audities en ervaar de emotionele drijfveren van ambitieuze, jonge dansers.

A Chorus Line is de voorloper van tv-talentenjachten als  'The Voice' en 'So you think you can dance' en brengt de afvalrace met bloed, zweet en tranen dichtbij. Door de briljante mix van zang, dans en meeslepend drama groeide A Chorus Line wereldwijd uit tot een publiekstrekker. Nummers als 'I hope I get it', 'I can do that' , 'What I did for love' en 'One' oogstten internationale roem als musicalklassiekers.

A Chorus Line won een regen aan prestigieuze prijzen, zoals  negen Tony Awards, waaronder die voor Beste Musical.  Nu komt deze successhow eindelijk terug in de theaters, in een nieuwe Nederlandse versie.

A Chorus Line is lovend ontvangen door de pers.


“Overtuigende dansshow als musical”

 – NRC


“Jong talent straalt”

 – Telegraaf


“Treffende verbinding met showwereld van nu”

 – Theaterkrant.nl


“Jeugd overdondert in A Chorus Line”

 – Noordhollands Dagblad


“Er wordt strak en steady gedanst en dat maakt indruk”

 – Trouw


“Alle stukjes vallen huiveringwekkend mooi en opwindend in elkaar

” - Dagblad van het Noorden

Voor meer informatie kijk op: https://depurmaryn.nl/programma/a-chorus-line/