PURMEREND - FRIS bestaat 10 jaar, tijd voor een feestje! Our special guest for the night is: Mr. Polska! Dit wil je niet missen!
Zien we jou en je vrienden op 27 januari tijdens de FRIS Brazilian carnaval edition? Nergens wordt er in de winter zo hard gefeest als in Brazilie. Let’s make some memories together. Wees er snel bij, want de voorgaande editie was UITVERKOCHT!

WIJ ZIJN FRIS
Dé enige avond uit voor tieners tussen de 12 en 16 jaar in de vetste clubs door heel Nederland. FRIS laat tieners kennis maken met het uitgaansleven. In de populairste discotheken door heel Nederland zorgen de vetste dj’s, artiesten en acts van dit moment voor een te gekke avond. Maar wel op een verantwoorde manier: geen alcohol, geen drugs; gewoon FRIS.

Hoe kan je je op FRIS legitimeren?
Een paspoort of identiteitskaart van jezelf is natuurlijk het beste. Het kan natuurlijk altijd dat jij bij je ouders in het paspoort staat. Wij begrijpen dan dat je dat paspoort niet mee kan nemen. Een kopie hiervan is in dat geval ook voldoende. Is je paspoort of identiteitskaart gestolen of ben je ‘m kwijt? Dan is een schoolpas ook akkoord. Op jouw schoolpas moet dan wel een pasfoto, je volledige naam en geboortedatum staan. Andere pasjes, zoals je CJP, OV of sportpas, zijn niet voldoende!

FRIS duurt van 19.30 uur tot 00.30 uur.

Kijk voor meer informatie op: https://www.p3purmerend.nl/agenda/fris-3/