ZAANDAM - Podium de Flux organiseert maandelijks een hilarische comedyshow in een zeer intieme setting. Afgelopen edities hebben we comedians als Javier Guzman en Arie Koomen mogen ontvangen en tijdens de volgende editie zullen Jochen Otten, Adam Fields en Cristian Pielich het podium betreden.

Jochen Otten

Sinds 2009 behoort Otten tot de comedians van de Comedytrain en speelt hij wekelijks in thuishonk Toomler. Daarnaast schrijft hij geregeld columns voor het VARA-radioprogramma Spijkers met koppen. Hij tourt momenteer met zijn 6e avondvullende programma 'Overwegend Droog' en is daarnaast ook bekend van het programma 'Sluipschutters' met Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak en Leo Alkemade.

Adam Fields

Adam Fields is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als permanent bewoner. Hij observeert de Nederlanders en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. Want ondanks dat Adam hier al jaren woont en de taal vloeiend spreekt, is hij toch een echte Engelsman gebleven.


Adam was op televisie te zien bij: Comedy Explosion* (Veronica), Joods Comedy Café (Ned 3/Humor TV), Hard Gelach* (SBS6), Witz (Ned 3/Humor TV), Villa Vanthilt (België 1), Live in Enschede* (Veronica), Comedy Casino (Canvas)

Cristian Pielich

Cristian Pielich werd geboren in 1975 in Buenos Aires. Hij zou graag opscheppen over zijn moeizame leven in de Argentijnse sloppenwijken. Echter, hij verruilde na negen levensmaanden het zonnige Zuid-Amerika voor de Hollandse polders. Sinds 2002 speelt hij door Nederland en België zijn sterk autobiografische comedyshows. Tussendoor bereikte hij nog de finale van de Talentententoonstelling 2003 en won hij de Cabakar-publieksprijs, het cabaretfestival van Den Bosch. In de periode 2004/2005 maakte hij met het cabarettrio Drie Maal Daags de avondvullende show ‘Zin’. Na de tournee van ‘Zin’ werkte Cristian aan zijn debuutroman ”Tot het einde van de tijd”. Deze roman kwam uit in 2009.


Kijk voor meer informatie op: http://www.podiumdeflux.nl/