PURMEREND - Ook dit jaar verzorgd het wijkactiviteitencentrum De Zuid-Pool weer een gezellig kerstevenement voor en door bewoners. Het kerstfeest zal plaatsvinden op zondag 17 december van 17.00 uur tot 21.00 uur in het wijkactiviteitencentrum.

Bezoekers zullen worden getrakteerd op een live muziek optreden met kerstliederen en andere sfeervolle muziek van nu en vroeger. Zoals bij een feestje hoort, worden er ook feestelijke hapjes en drankjes geserveerd.

Door de inzet van onze vrijwilligers kunnen we het evenement ook toegankelijk houden voor wijkbewoners met een wat kleinere beurs. De entreeprijs is slechts € 5,00. Kerstfeestgangers krijgen daarvoor een drankje bij binnenkomst, een soepje vooraf, feestelijke warme en koude hapjes en er wordt afgesloten met koffie en gebak.

Toegangskaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar in De Zuid-Pool op woensdag 29 november, 6 en 13 december van 14.00 tot 16.00 uur. Op de openingsavonden van het wijkcentrum kan bij de gastvrouw of -heer een kaart worden gereserveerd, maar op=op.

De Zuid-Pool is goed bereikbaar en ligt in wijkpark De Driegang in de Purmer-Zuid.