PURMEREND - Er is veel mis in het gezin van de jonge Sven. Zijn vader drinkt. En als hij dronken is, laat hij Sven alle hoeken van de kamer zien. Hij heeft het vooral op Sven gemunt; Svens broertje Lennart wordt in alles voorgetrokken. Alleen in de speelfilms die hij bij elkaar droomt, is Sven gelukkig… vooral omdat zijn grote liefde Roosmarijn daar altijd de hoofdrol in speelt. Niemand mag weten dat Sven geslagen wordt.

Ook Roosmarijn loopt met een geheim rond. Haar wiskundeleraar Bob kan niet met zijn vingers van haar afblijven. De jongen en het meisje zoeken hun toevlucht tot elkaar maar durven niet te praten over wat hen achtervolgt. Toch moet die waarheid boven komen drijven…

Wil jij meedansen bij de musical Razend?

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en heb je altijd al op het toneel willen dansen voor een volle zaal met publiek? Voor de jeugdmusical Razend, van de makers van de musicals Afblijven en Spijt, zijn we op zoek naar jongens en meiden tussen de 12 en 18 jaar oud die willen meedansen aan het eind van de voorstelling.

Wat moet je hiervoor doen?

Koop een kaartje voor de voorstelling. Vervolgens kun je je aanmelden via www.razendmusical.nl/ikdoemee. Dit kan tot uiterlijk 3 dagen voor de voorstelling. Leer de dans, kom naar het theater, geniet van de voorstelling en aan het einde word je door de cast op het podium geroepen en mag je laten zien wat je in huis hebt!

Kijk voor meer informatie: https://depurmaryn.nl/