PURMEREND - Op 20 juli 2017 geeft Arjan Breukhoven een orgelconcert op het fraaie Van Dam orgel in de Keyserkerk (of Beemsterkerk) te Middenbeemster. Arjan Breukhoven staat bekend om zijn verrassende concerten. De aanvang is om 20.00 uur. Dit concert is de tweede in een nieuwe serie, die bestaat uit orgelconcerten op 20 juli, 1 september, 17 september, 28 september en 13 oktober.

Arjan Breukhoven (1962) studeerde orgel en kerkmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hier studeerde hij tevens piano, zang, improvisatie en koordirectie. Hij verleent jaarlijks medewerking aan zo’n 500 concerten en diensten als organist, pianist en als dirigent in vele landen binnen West-Europa, Oost-Europa en Australië. Hij concerteerde o.a. in Engeland, Finland, Frankrijk, België, Rusland, Italië, Duitsland, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Daarnaast geeft hij talloze concerten in eigen land. Bovendien is Arjan Breukhoven dirigent van verschillende grote koren. Als pianist en als organist heeft hij een eigen stijl van improviseren ontwikkeld. Hij heeft aan zo’n 200 cd/dvd-producties meegewerkt, waaronder de zeer gewaardeerde serie improvisatie cd’s, maar ook bijzondere piano solo cd’s. Als componist is hij bekend door zijn composities voor koor, orgel en andere instrumenten. Als organist is hij verbonden aan de Hervormde Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs.

De ontvangst is vanaf 19.30 uur, Arjan Breukhoven begint om 20.00 uur met het concert. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de kerk verkrijgbaar à € 10 – kinderen t/m 11 jr. € 5 Info: www.zingenenzo.com