PURMEREND - Het is alweer 10 jaar geleden dat Taste-it! real house music naar Purmerend haalde. Een overweldigende eerste editie overrompelde iedereen in 2006 (!) en groeide in sneltreinvaart uit tot een begrip in de stad. In 2008 was Taste-it! P3 definitief ontgroeid en volgde uitverkochte edities in o.a. Bloomingdale, De Lichtfabriek, Patronaat in Haarlem & The Sand.

Op 28 januari keert Taste-it! eenmalig terug naar waar het allemaal begon. Veel helden van toen zullen aanwezig zijn: grootmeesters als Erick E en Lucien Foort, maar ook local hero Bas White is er weer bij, net als D-Vario die samen met Joshua Walter de kleine zaal zal vullen met classic tunes en vintage R&B en hiphop sounds. Jethro Angkotta, de vaste percussionist van Taste-it!, raakt zijn trommels bijna niet meer aan, maar voor Taste-it! maakt hij graag een uitzondering. Een ouderwetjes avondje P3 met de beste beats van toen en de mensen waar het vroeger gezellig mee was!

Taste-it!, vrijdag 28 januari, aanvang 23:00 uur, 21+, Voorverkoop €17,50 (ex fee), Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. www.p3purmerend.nl