PURMEREND - Het televisie-duo Pip en Pelle komen 23 april naar Purmerend met hun gloednieuwe theatershow ‘De inspecteur komt!’. Samen met hun beste vriend Arie de Postbode zetten ze, in een groots opgezette liveshow, de hele boel weer op stelten! En beleven ze hier hun spectaculaire première.

Pip en Pelle komen naar Purmerend en beleven daar de première van hun gloednieuwe theatershow, waarmee ze door heel Nederland trekken! Al meer dan 150 theaters, pretparken, vakantieparken en dierentuinen deden ze aan met hun shows en stonden voor duizenden mensen tijdens de ontknoping an hun Sinterklaasserie, live tijdens de intocht in Purmerend. Het v met al hun liedjes, was binnen mum van tijd uitverkocht en zelfs België loopt langzaam warm voor dit kleurrijke duo. Maar nu kun je eindelijk je beste vrienden ook in het echt zien!

In deze gloednieuwe show draait het allemaal om de komst van zure inspecteur Pruim. Deze norse
inspecteur bezoekt alle kindershows van Nederland, om te kijken of ze wel leuk genoeg zijn. En nu is
het de beurt aan de Pip en Pelle Show! Pip, Pelle en Arie de Postbode zetten dus alles op alles om de beste en leukste show ooit te maken! Sprookjes, zelfs bekende artiesten vliegen voorbij... Maar of dat nu allemaal wel zo’n goed idee is...

Zing, dans, feest en lach mee met deze knettergekke show! Hij bevat natuurlijk weer alle
ingrediënten die de mensen van Pip en Pelle gewend zijn. Veel humor, gekke capriolen, liedjes,
interactie, een mooi decor en natuurlijk Pip en Pelle zelf!

Zondag 23 april a.s. geven Pip en Pelle hun show in Theater het Stamhuis. Aanvang 13.00 uur!
Kaarten zijn voor €8,00 te koop via www.pipenpelle.com en op de dag zelf aan de kassa. Ook zijn er speciale familietickets te verkrijgen.