PURMEREND - Van vrijdag 12 mei tot en met zondag 21 mei zetten we de binnenstad van Purmerend weer op z’n kop! We hebben weer ruimte voor 50 attracties en zorgen voor een mooie mix van kindervermaak, grootvermaak, lekker eten en behendigheidsspelletjes.

Op de kermis komen een aantal populaire attracties terug waaronder de Jumbo Caroussel, de Turbo Polyp, Autoscooter en terug van weggeweest de Booster Maxxx, want die hebben we wel gemist dit jaar!

Maar er is natuurlijk meer! Wat te denken van Thriller, waarin je de stuipen op het lijf gejaagd wordt. Rondjes spinnen in een van de grootste mobiele achtbaan van Europa? Stap in de mad zone van de spectaculaire Super Mouse achtbaan. Nieuw in Nederland is de attractie Lost, geïnspireerd door de gelijknamige serie. Dat belooft wat.

Oeeeeh! En wat dacht je van de nieuwe sensatie de Infinity! Purmerend heeft hiermee een primeur te pakken want de attractie staat voor het eerst in Nederland. Slinger 65 meter over de kop, net zo hoog als Heel Europa. Maar of je van het uitzicht kunt genieten... durf jij het aan?